2014-05-16 09:04:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ön igazi életművész, túlélő zsonglőr

Napi horoszkóp május 16-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem várhat tovább ingyen adományokra, sült galambra, segélyre! Végre a kezébe kell vennie a sorsát, ha egyről a kettőre akar lépni! A lelkivilágának is jót tesz, ha végre maga is jobban hozzá tud járulni a családi költségvetéshez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön szereti halogatni a fontos döntéseket. Talán azért is, mert minden más jegynél jobban ragaszkodik ahhoz, amije van. Ám, ha az a valami már nagyon ósdi, ha megérett a kidobásra, akkor erre is rá kell szánnia magát. Még ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi, valami más életformára vágyna, de egészen pontosan magának sem tudja megfogalmazni, hogy mire is tulajdonképpen. Szüksége lehet egy kis magányra, és talán némi önemésztésre is, hogy megszülethessen az új énje végre.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene sem túl, sem pedig alulértékelnie saját magát. Amit a környezetével művel, az is arra utal, mintha elvesztette volna az arányérzékét. Hol túlságosan kedves, hol túlkövetelődző a többi emberrel szemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem kellene minden sérelmet túlzottan a szívére vennie. Abból úgysem születhet semmi jó. A mai napon engedje el a fájdalmakat, akár úgy, hogy egy alapos kibeszélés után, soha többé nem is gondol rájuk. A terhet le kell tennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Örüljön annak, aminek lehet: a szép időnek, a napsütötte rétnek, a madárdalnak. Ha van gyermeke, akkor az ő mosolyának. Ha nem mosolyog, nevettesse meg! Minden oka megvan arra, hogy jókedvű legyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Vigyázzon ma különösen a hivatalos irataira! Könnyen lehet, hogy valami elkerüli a figyelmét, vagy akár el is hagyhat egy fontos dokumentumot. A papír persze pótolható, de ha kiszivárog valami információ, abból baja lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Változtatnia kellene a kollégáihoz fűződő viszonyán. Ha ön a főnök, akkor természetes, hogy valamiképp felettük állónak érzi magát. Ám még ez esetben tesz jót, hogy ezt folyton érezteti is velük. Ezt csak a krízishelyzetekben hangsúlyozza!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön rendkívül nyugodt, kiegyensúlyozott személyiség. Még a bajban is inkább azt keresi, hogy mit is tanulhat a dologból. A felesleges kesergéstől ma másokat is megmenthet. Nemcsak a bölcsességével, de a humorával is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Vegye észre azt is, ami a javára van a jelenlegi helyzetében. Ha magányos, akkor azt tehet, amit akar, élvezze, hogy nem szólnak bele. Ha társa van, akkor örüljön, hogy van kivel megosztania az ágyát. Minden előnyös lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön igazi életművész, túlélő zsonglőr: folyton a talpára esik, mint a macskák. Most se engedje, hogy bárki is megfélemlítse önt. Ha erőt is mutat, meg kompromisszumkészséget is egyszerre, akkor még a zűrből is jól jön ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az utóbbi időben sok babért learatott, ám még ez is kevés lehet a főnökeinek. Sajnos a változó világ változékony helyzetei állandó alkalmazkodást kívánnak meg öntől is. Akár még azon az áron is, hogy továbbtanul.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: